22 дек. 2011 г., 11:40

Бих искала... 

  Поэзия » Философская
609 0 0


Бих искала...


Бих искала да се върна назад в безгрижното детство.

Да тичам след цветните пепeруди.

Да плача само от ожулено коляно.

Да се смея на глас и да тичам по поляната.


Бих искала тъгата в очите да е от стъпкано цвете.

Да се надбягвам с вятъра.

Да докосвам с ръка кристалната вода.

Бих искала...

© Росица Малчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??