Бих искала...
Бих искала да се върна назад в безгрижното детство.
Да тичам след цветните пепeруди.
Да плача само от ожулено коляно.
Да се смея на глас и да тичам по поляната.
Бих искала тъгата в очите да е от стъпкано цвете.
Да се надбягвам с вятъра.
Да докосвам с ръка кристалната вода.
Бих искала...
© Росица Малчева All rights reserved.