8 янв. 2009 г., 14:32

* * * Бих желал... 

  Поэзия
652 0 5

* * *

 

Бих желал

да бъда изплетен

от вятър,

вода

и небе -

вятърът, докосващ косите

на моето малко дете;

водата, прикриваща лесно

сълзúте от твойте очи;

небето, пеещо песните

на мама,

която

мълчи.

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??