14 июл. 2016 г., 17:54

Билет за вкъщи 

  Поэзия » Любовная, Другая
885 0 3

Изгубих те преди да те намеря. . .

От взиране очите ме болят,

от ходене обувките си скъсах,

надеждите превърнах на пари 

и купих си с тях

билет за връщане.

© Таня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??