Jul 14, 2016, 5:54 PM

Билет за вкъщи 

  Poetry » Love, Other
765 0 3

Изгубих те преди да те намеря. . .

От взиране очите ме болят,

от ходене обувките си скъсах,

надеждите превърнах на пари 

и купих си с тях

билет за връщане.

© Таня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??