17 апр. 2010 г., 14:58

Било е лято 

  Поэзия » Любовная
475 0 3

През есента надеждите угасват

и лятната любов изстива в спомени.

Горчиви думи в тези дни се казват,

останали във пясъка заровени.

 

А снимките в албума са горещи...

Вън - малко облаци. Листа от злато.

А вятърът ми шепне тихо нещо -

ти бил си тука. И било е лято.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??