Apr 17, 2010, 2:58 PM

Било е лято 

  Poetry » Love
470 0 3

През есента надеждите угасват

и лятната любов изстива в спомени.

Горчиви думи в тези дни се казват,

останали във пясъка заровени.

 

А снимките в албума са горещи...

Вън - малко облаци. Листа от злато.

А вятърът ми шепне тихо нещо -

ти бил си тука. И било е лято.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??