26 апр. 2008 г., 22:32

Блага вест 

  Поэзия
1852 0 9

БЛАГА  ВЕСТ

 

Камбанен звън ни

блага вест донесе:

"Синът на Бога наш -

Христос възкресе!"

Ще ида в храм

свещица да запаля

и моят Бог

за прошка

да помоля.

 

Честито Възкресение Христово, скъпи приятели!

© Лилия Велчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??