26.04.2008 г., 22:32 ч.

Блага вест 

  Поезия
1802 0 9

БЛАГА  ВЕСТ

 

Камбанен звън ни

блага вест донесе:

"Синът на Бога наш -

Христос възкресе!"

Ще ида в храм

свещица да запаля

и моят Бог

за прошка

да помоля.

 

Честито Възкресение Христово, скъпи приятели!

© Лилия Велчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??