Apr 26, 2008, 10:32 PM

Блага вест 

  Poetry
1829 0 9

БЛАГА  ВЕСТ

 

Камбанен звън ни

блага вест донесе:

"Синът на Бога наш -

Христос възкресе!"

Ще ида в храм

свещица да запаля

и моят Бог

за прошка

да помоля.

 

Честито Възкресение Христово, скъпи приятели!

© Лилия Велчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??