25 мар. 2009 г., 13:33

Блага вест 

  Поэзия » Для детей
1420 0 15

Звънва весело капчука,

сякаш буди се от сън.

Гълъбът и той загука.

Нещо става май навън!

 

По дерета и баири

се разнася в миг Вестта.

И чертае цветни дири,

дето мине Пролетта!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??