25.03.2009 г., 13:33 ч.

Блага вест 

  Поезия » За деца
1484 0 15

Звънва весело капчука,

сякаш буди се от сън.

Гълъбът и той загука.

Нещо става май навън!

 

По дерета и баири

се разнася в миг Вестта.

И чертае цветни дири,

дето мине Пролетта!

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??