28 окт. 2012 г., 21:36  

Благодаря 

  Поэзия » Другая
540 0 0

... Ти ме научи да вярвам,

ти ме научи да страдам,

ти ми показа що е тъга,

сега ми показваш какво е любовта.

 

Благодаря, че ме учиш на всичко това,

благодаря, че от дете ме правиш жена,

благодаря за първите крачки в живота с теб,

благодаря ти, че ме правиш човек...

© Natalie Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??