12 июн. 2012 г., 10:15

Благодаря... 

  Поэзия » Философская
518 0 2

Благодаря, че те нямам...

Само така бих могъл да те срещна...

Благодаря, че те нямам...

Само така бих могъл да те видя...

Благодаря, че те нямам...

Само така бих искал да си до мен.

Благодаря, че не остана...

Тогава, когато най-много те исках...

Благодаря, че не остана...

Тогава, когато най-много ме искаше.

Благодаря, че каза 

"Здравей"...

Когато дойде време за "Сбогом"...

Благодаря, че си тръгна и не ни обрече на загуба...

Благодаря за всички думи, които не каза...

Така остана единствено предусещането за истинското...

Благодаря и за това, което каза...

С мълчанието си...

Благодаря, че не си с мен...

Само така бихме могли да останем заедно...

Винаги!

 

© Белисима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Не е странно! Човешко е...
  • Умът гради образи,които искаме да са истински...Животът ни ги дава,но ние си искаме тези,които сме си ги създали в ума...Странно е
Предложения
: ??:??