...Благодаря безкрайно...
Животът ни среща постоянно
случайно или съдбовно,
планирано или катастрофално
но няма значение как, къде, защо...
от тогава, всеки един миг
всичко се променя, без да се променя...
И изживяваме незабравими моменти,
добри и лоши, в радост и в сълзи,
страдаме и се прегръщаме,
грешим и се целуваме,
има неща, които забравяме,
но безкрайно повече, които да запомним...,
които не знаят ще е забрава, раздяла...
Ти си най доброто нещо в мен
и в себе си като ангел обгръщам
най - доброто вътре теб, и обожавам лошото,
и дори някой от нас да се загуби,
заедно взаимно ще се открием...
...Просто само в теб мога да се намеря,
когото ти се намираш...
Обичам те, обичам те в тъгата,
в радостта, искам само да си щастлив...!
© Лили Вълчева Все права защищены