Sep 9, 2016, 12:33 AM

...Благодаря безкрайно... 

  Poetry » Love
283 1 6

...Благодаря безкрайно...



Животът ни среща постоянно

случайно или съдбовно,

планирано или катастрофално

но няма значение как, къде, защо...

от тогава, всеки един миг

всичко се променя, без да се променя...

И изживяваме незабравими моменти,

добри и лоши, в радост и в сълзи,

страдаме и се прегръщаме,

грешим и се целуваме,

има неща, които забравяме,

но безкрайно повече, които да запомним...,

които не знаят ще е забрава, раздяла...

Ти си най доброто нещо в мен 

и в себе си като ангел обгръщам

най - доброто вътре теб, и обожавам лошото,

и дори някой от нас да се загуби,

заедно взаимно ще се открием...

...Просто само в теб мога да се намеря, 

когото ти се намираш...

Обичам те, обичам те в тъгата,

в радостта, искам само да си щастлив...!


 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??