Благодаря ти, че се появи!
Благодаря ти, че се появи -
да ми напомниш, че съм жива.
Благодаря ти за безкрайните сълзи -
те дадоха ми нови сили.
Да бъда слаба не успях -
от болката пораснах нова!
И от раздялата ни оживях -
какво от туй, че твоята любов кръвта отрови.
Отиде си - дори не се сбогува!
Като магия – както се и появи.
След тебе със омразата си другарувам -
да ми натяква твоите лъжи!
© Мария Георгиева Все права защищены