22.06.2012 г., 10:41 ч.

Благодаря ти, че се появи! 

  Поезия » Любовна
792 0 0

Благодаря ти, че се появи!

 

Благодаря ти, че се появи -

да ми напомниш, че съм жива.

Благодаря ти за безкрайните сълзи -

те дадоха ми нови сили.

Да бъда слаба не успях -

от болката пораснах нова!

И от раздялата ни оживях -

какво от туй, че твоята любов кръвта отрови.

Отиде си - дори не се сбогува!

 Като магия – както се и появи.

След тебе със омразата си другарувам -

да ми натяква твоите лъжи!

© Мария Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??