22 авг. 2017 г., 10:48

Благодаря ти, Друже! 

  Поэзия
368 2 14

Усещах се малка!

Буболечка в трева!

Отчаяно се протягах 

и вирех глава.

Имах нужда от път и посока,

а тревата бе толкоз висока!

Приятел мина и постави клечка.

Това за мен бе новата пътечка.

Достигнах края и видях посоката.

Вече мога и сама да я следвам!

Благодаря ти, Друже, за насоката!

Отново целта ще преследвам!

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??