22 июн. 2016 г., 08:14  

Благодаря ти, мамо 

  Поэзия » Оды и поэмы
845 0 2

БЛАГОДАРЯ ТИ, МАМО

 

 

Благодатя ти, мамо, че пожертва младостта си и наруши обета пред баща си!
Благодаря ти, мамо, че запази смелостта си и с търпение и сила постигна ти целта си! 
Благодаря ти, мамо, че си ме родила, за да облагородя и оправдая твойта сила! 
Благодаря ти, мамо, че от залъка си се отказа, за да влееш сила и да ме спасиш от лошата проказа!
Благодаря ти, мамо, че във тежки мигове на отчаяние, опора бе и лек за моето страдание! 
Благодаря ти, мамо, за вярата и силата, с която ме дари, за да пребъде БОЖИЕТО СЛОВО, което изпод моето перо струи! 


Послеслов:
Надявам се и вярвам искрено да оправдая и заслужа твоето признание, мамо! 

© Явор Мартинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Мерси!
  • Да бъдем благодарни, това е ценно качество, което всеки би трябвало да притежава! Хареса ми твоята изповед...Поздрав!
Предложения
: ??:??