БЛАГОДАРЯ ТИ, МАМО
Благодатя ти, мамо, че пожертва младостта си и наруши обета пред баща си!
Благодаря ти, мамо, че запази смелостта си и с търпение и сила постигна ти целта си!
Благодаря ти, мамо, че си ме родила, за да облагородя и оправдая твойта сила!
Благодаря ти, мамо, че от залъка си се отказа, за да влееш сила и да ме спасиш от лошата проказа!
Благодаря ти, мамо, че във тежки мигове на отчаяние, опора бе и лек за моето страдание!
Благодаря ти, мамо, за вярата и силата, с която ме дари, за да пребъде БОЖИЕТО СЛОВО, което изпод моето перо струи!
Послеслов:
Надявам се и вярвам искрено да оправдая и заслужа твоето признание, мамо!
© Явор Мартинов Всички права запазени