4 сент. 2006 г., 20:26

благодаря за оценката 

  Поэзия
1089 0 8
благодаря за оценката
и най-вече за искреността
седем дни понякога са достатъчни
седем години често не са
галил ли си някога пепелянка
опитай, боли само в началото,
много по-малко
отколкото да целунеш пчела

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??