Sep 4, 2006, 8:26 PM

благодаря за оценката 

  Poetry
1088 0 8
благодаря за оценката
и най-вече за искреността
седем дни понякога са достатъчни
седем години често не са
галил ли си някога пепелянка
опитай, боли само в началото,
много по-малко
отколкото да целунеш пчела

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??