4.09.2006 г., 20:26 ч.

благодаря за оценката 

  Поезия
1091 0 8
благодаря за оценката
и най-вече за искреността
седем дни понякога са достатъчни
седем години често не са
галил ли си някога пепелянка
опитай, боли само в началото,
много по-малко
отколкото да целунеш пчела

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??