Родени да се търсим и откриваме,
ангели целуват ни безсмъртно.
Денят е наш, в лъчи преливаме,
оставили тъгата във отвъдното.
Сънувам, че ти пиша до поискване,
лалета сини късам от очите си.
А ти сълзите ми превръщаш в бисери,
вярвай ми, прегръщам те с косите си...
© Мойра Все права защищены