Jun 22, 2007, 4:29 PM

Благословение 

  Poetry
1140 0 16
 

Родени да се търсим и откриваме,

ангели целуват ни безсмъртно.

Денят е наш, в лъчи преливаме,

оставили тъгата във отвъдното.

Сънувам, че ти пиша до поискване,

лалета сини късам от очите си.

А ти сълзите ми превръщаш в бисери,

вярвай ми, прегръщам те с косите си...

© Мойра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??