Тайничко за тебе си помислих
и поетично си записах:
стилът ти е различен -
плавен, импулсивен.
Равномерно говориш,
бурно ръководиш.
Сила в тебе виждам и
красотата ти съзирам.
Не ме разбирай,
а ми повярвай.
Може мъж да си за сто жени,
но само в техните мечти.
Жената за теб е една -
богиня неземна,
с чар и мъдрост надарена.
Погледнеш ли в нейните очи,
света си ще съзираш ти и
сърцето си ней ще дариш,
защото сте едно -
благословено цяло.
© София Русева Все права защищены