16.06.2009 г., 20:15 ч.

Благословено цяло 

  Поезия » Любовна
571 0 1

Тайничко за тебе си помислих

и поетично си записах:

стилът ти е различен -

плавен, импулсивен.

Равномерно говориш,

бурно ръководиш.

Сила в тебе виждам и

красотата ти съзирам.

Не ме разбирай,

а ми повярвай.

Може мъж да си за сто жени,

но само в техните мечти.

Жената за теб е една -

богиня неземна,

с чар и мъдрост надарена.

Погледнеш ли в нейните очи,

света си ще съзираш ти и

сърцето си ней ще дариш,

защото сте едно -

благословено цяло.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??