Пред тези плътски грехове
аз предпочитам часове
на тази дивна безметежност,
настъпила след луда нежност.
В легло от цветове неземни
един до друг благословени
и влюбени до съвършенство
да тръпнем във онова блаженство
на плътска презадоволеност...
© Татяна Начкова Все права защищены