Apr 7, 2008, 3:51 PM

Блаженство 

  Poetry
608 0 0

Пред тези плътски грехове

аз предпочитам часове

на тази дивна безметежност,

настъпила след луда нежност.

В легло от цветове неземни

един до друг благословени

и влюбени до съвършенство

да тръпнем във онова блаженство

на плътска презадоволеност...

© Татяна Начкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??