7.04.2008 г., 15:51 ч.

Блаженство 

  Поезия
600 0 0

Пред тези плътски грехове

аз предпочитам часове

на тази дивна безметежност,

настъпила след луда нежност.

В легло от цветове неземни

един до друг благословени

и влюбени до съвършенство

да тръпнем във онова блаженство

на плътска презадоволеност...

© Татяна Начкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??