8 июл. 2009 г., 10:35

Блайнд 

  Поэзия
591 0 1

Тъмна завеса се спусна пред очите ми.
Представлението свърши,
а аз все още гоня мечтите си...
Тъмнина скрила е моя път...
Тъмен  още за мен е светът...
Грабвам аз своя лък,
в гора, пълна с бук,
сам оставам тук...
Силна дъга изправи се през нощта,
но не мога да намеря нейната врата...
Искам да полетя
и да изляза от тази мъгла...
Виждам те някъде в съня,
чакаш мен, чакаш и да дойде денят...

© Светлозар Андреев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Уважавам мнението ти... но така пиша... не бих го променил така ми звучи така го виждам така го пресъздавам...
Предложения
: ??:??