18 авг. 2015 г., 10:53

Бледа следа 

  Поэзия » Гражданская
305 0 2

                                                      Бледа следа

 

 

 

Не живея с двоен стандарт

мисълта си не разкъсвам на две.

Не вярвам в играта-хазарт.

Съдбата ми никой не взе.

 

От себе си нежност раздавам.

Тихичко вървя в своя път.

Съвест за нищо не давам

в живота и скапан и тъп.

 

Страдам, кога ми не вярват,

когато в очите приятел ме гледа.

И защо ли лъжите оставят

едничка следа, но толкова бледа?

© Йонка Янкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??