14 сент. 2017 г., 07:16

Близки 

  Поэзия » Любовная
592 0 10

Близки сме ний като изгрева с залеза,
свят между нас – любовта ни дълбока.
Нижат се дни в на разлъката наниза,
дружно вървим, но в различна посока.

© Миглена Миткова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??