14 sept 2017, 7:16

Близки 

  Poesía » De amor
552 0 11

Близки сме ний като изгрева с залеза,
свят между нас – любовта ни дълбока.
Нижат се дни в на разлъката наниза,
дружно вървим, но в различна посока.

© Миглена Миткова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??