Любовта ми сирак е -
осиновен музикант,
инструмент изоставен,
намерен хлапак.
Безпризорно забравен,
наглеждан дивак,
подритан избраник
на сирака близнак.
В едно съществуват,
а всъщност са две.
В живота воюват
за различни светове.
Сърцето сирак е,
умът музикант,
тялото капак им е,
нешлайфан диамант.
Един китара изправя,
друг горчиви сълзи,
начало на войната -
смъртта ги грози.
© Нели Ненчева Все права защищены