17.03.2013 г., 18:50 ч.

Близнаци 

  Поезия » Друга
479 0 0

Любовта ми сирак е -

осиновен музикант,

инструмент изоставен,

намерен хлапак.

 

Безпризорно забравен,

наглеждан дивак,

подритан избраник

на сирака близнак.

 

В едно съществуват,

а всъщност са две.

В живота воюват

за различни светове.

 

Сърцето сирак е,

умът музикант,

тялото капак им е,

нешлайфан диамант.

 

Един китара изправя,

друг горчиви сълзи,

начало на войната -

смъртта ги грози.

© Нели Ненчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??