12 нояб. 2009 г., 09:38

Близо 

  Поэзия
518 0 3

Хвани косите ми във шепа, бурно,
и остави без дъх да изкрещя.
В очите ми да се покаже влага,
да се напълнят устните с кръвта.

И огънят, горящ във мойто тяло,
по твоето да плъзне остави.
Страстта от силните ръце усещам...
Усещам я и в твоите очи...

Недей да мислиш... притвори ги.
Бъди във плен на сетивата.
Ела към мен! Навярно е магия
това, че ти си тук... И аромата,

разстилащ се порочно покрай мен,
привлича ме към теб; с дъха си пия
от устните ти скрития копнеж...
И точно в този миг не ще прикрия

до лудост как жадувам за това!
Не казвай нищо, просто приеми
да вкуся твоя личен аромат...
Да можеш да усетиш моя ти...

© Стефка Крушарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??