24 февр. 2024 г., 17:58

Блян 

  Поэзия » Любовная
91 1 0

Когато погледна небето и видя две ярки звезди,
във мене сякаш се взират твоите красиви очи.
Когато погледна морето кипящо от буйни вълни,
представям си сякаш развяти са твоите кафяви коси.
И лекия полъх на вятъра напомня ми твойто дихание,
а в аромата на розите усещам аз твойто ухание.
На пейката щом се отпусна съм сякаш във твойта прегръдка,
а Слънцето щом ме докосне изпраща ми твойта целувка.

© Мом Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??