16 дек. 2006 г., 21:03

Блян 

  Поэзия
661 1 7

Колко е хубаво лицето ти.
Господи.. Колко е хубаво !
Докосвам го едва с ръцете си,
и следвам всяка гънка влюбено.
 
Страните ти са, като мораво
платно избелено от ручея,
прекрасно изтъкано мораво
о, колко радвам се на случая.

Да се любувам на очите,
раздали толкова надежда,
в душата пътят ти открит е
и обич в него ме въвежда..

А щом отпия нежно устните,
със всяка глътка се угажда,
че те са истинските, вкусните
и с тях умирам и се раждам.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??