Как искам себе си да разбера...
и също случващото с мене!?
Защо когато аз греша, загива нещо
в мене!И с болка ме отрупва?
Защо горчи ми болката човешка?
Нали не ме засяга лично тя...
Съня з заащо ми гони в мрака!?
И кара ме за правда да тъжа.
Не искам музики, фанфари...
не искам глъч около мен.
Иска ми се просто да живеем...
но да го живеем с плам.
Как искам Светът ни да живее...
в хармония и със любов!
Но в гърлото ми горчилката живее
и ми напомня че моето е Блян!
© Ангел Все права защищены