4 мая 2009 г., 13:28

Бодил... 1 

  Поэзия » Другая
547 0 9

Във нашата бананова държава

отдавна се научих да не давам.

Заплюят ли те, спирка нямат,

дори на свойта мяра те изневеряват...

 

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??