May 4, 2009, 1:28 PM

Бодил... 1 

  Poetry » Other
543 0 9

Във нашата бананова държава

отдавна се научих да не давам.

Заплюят ли те, спирка нямат,

дори на свойта мяра те изневеряват...

 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??