3 июл. 2010 г., 17:50

Бодли 

  Поэзия
391 0 1

Опипвам ръбовете

на предметите

с очите си.

С бодлите си

бодат ме –

като таралежи,

скрити

под ланшните листа.

 

Опитвам се да се запазя.

 

Прегазих ги

и продължих –

като кола

по магистрала.

Следите скрих –

с асфалта

ги слепих –

бодли

            и кръв,

                        и тяло.

© Габриела Цанева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Дълбоко и красиво! Много смисъл, силни идеи и богата изразна палитра!
    Вече две удивителни поставих
Предложения
: ??:??