21 окт. 2007 г., 12:59

Бог ли те изпрати? 

  Поэзия » Любовная
965 0 12

Бог ли те изпрати?


Бог ли те изпрати,

да ми подадеш ръка,

в моята Голгота?

Бог ли те изпрати,

да ми помогнеш,

да повярвам в моята сила?

Бог ли те изпрати,

да ми припомниш,

че има на света любов,

без която всяко същество умира!

© Пепа Деличева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??