Oct 21, 2007, 12:59 PM

Бог ли те изпрати? 

  Poetry » Love
962 0 12

Бог ли те изпрати?


Бог ли те изпрати,

да ми подадеш ръка,

в моята Голгота?

Бог ли те изпрати,

да ми помогнеш,

да повярвам в моята сила?

Бог ли те изпрати,

да ми припомниш,

че има на света любов,

без която всяко същество умира!

© Пепа Деличева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??