15 мая 2019 г., 22:35

Богаташи - кръвопийци 

  Поэзия » Гражданская
354 0 0

Кърлежи, кърлежи!

Лазят и пъплят,

душат и смучат.

Без жал се запиват,

кръвта ни изпиват!

 

Кучета, кучета!

Бясни и злобни!

Лаят и вият,

хапят и дърпат,

на парчета ни ръфат!

 

Кървави, кървави!

Зли паразити!

Ръфат и смучат!

Нямат напиване!

Нямат насищане!

 

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??