4 июн. 2008 г., 09:33

Богатство 

  Поэзия » Философская
1201 0 35

Усмивката ми май остана

единственото ми богатство...

Превръща в обич всяка рана,

а болката - в лъчиста радост.

Със много нежност ме закриля

във пътищата ми нелесни...

Крепи душата ми със сила.

 

Без вяра, Боже, закъде сме?...

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??