Jun 4, 2008, 9:33 AM

Богатство 

  Poetry » Phylosophy
1202 0 35

Усмивката ми май остана

единственото ми богатство...

Превръща в обич всяка рана,

а болката - в лъчиста радост.

Със много нежност ме закриля

във пътищата ми нелесни...

Крепи душата ми със сила.

 

Без вяра, Боже, закъде сме?...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??