10 авг. 2016 г., 16:21

Богиня 

  Поэзия » Любовная
276 0 2

В изумрудени пасбища
стъпвах леко, наивно.
Изведнъж се обърнах
и зърнах богиня.
Не беше красавица,
но с лице миловидно.
Прогледнах в една
равнина на безгрижие.
Полъхна ветрец.
Напои с аромати душата ми.
Не погледнах назад.
Просто паднах в краката ù.

 

© Симеон Пенчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??